Reparatii material rulant

Sortati dupa: Nume companie
ELECTROPUTERE VFU PAŞCANI
Str. Gării , Nr. 18
Iaşi
Cu o experiență de peste 140 de ani, ELECTROPUTERE VFU PASCANI are o atitudine inovatoare în domeniul materialului rulant și a devenit lider pe piața românească în domeniul modernizării vagoanelor de călători.
RELOC
Bdul. Decebal nr. 109
Dolj
RELOC este specializat în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.
Reva Simeria
Strada Șoseaua Națională nr.138
Hunedoara
Reva SA Simeria este una dintre cele mai mari companii romanesti din domeniul reparatiilor, întreţinerii si constructiei de material rulant, si cea mai mare din vestul tarii, deţinută de consorţiul Grampet Group.Având o tradiţie de un secol si jumatate (uzina a fost înfiinţată în 1869) în industria feroviară, Reva Simeria este primul reparator din Romania care a obtinut certificarea ECM, emisă de organismul elvețian Sconrail, care este o condiție sine qua non pentru a activa pe piața europeană.
CALEA FERATA INGUSTA SRL
Str. Uzinei Nr. 1
Hunedoara
Reparaţii vagoane cale îngustă marfă şi călători . Fabricaţie, reparaţie şi recondiţionare subansambluri şi piese de schimb pentru material rulant

CARMENSIMI GRUP S.R.L.
Str. Industriei
Prahova
S.C. CARMENSIMI GRUP S.R.L., societate agreata de Autoritatea Feroviara Romana – AFER, este o societate prestatoare de servicii, având ca obiect principal de activitate efectuarea de reparatii la vagoane de marfa, intretinere si reparatii linii de cale ferata si proiectare/consultanta feroviara.
CFR SCRL BRASOV
Fundătura Hărmanului
Braşov
În cadrul societăţii se efectuează lucrări de revizii, reparaţii şi modernizări ale vehiculelor feroviare de tracţiune, locomotive, automotoare, rame electrice şi subansamblele acestora, se reprofilează bandaje şi roţi monobloc prin strunjire, se efectuează determinări de laborator.
CHIMCOMPLEX S.A. BORZEŞTI
Str.: Industriilor nr. 3
Bacău
Parte a Grupului SCR, cel mai puternic grup industrial din România, CHIMCOMPLEX S.A. BORZEŞTI este unul din cei mai importanţi fabricanţi de produse chimice din România.
COMPANIA INDUSTRIALĂ GRIVIŢA  S.A.
Str Rudeni nr 79, Localitatea Rudeni
Ilfov
Fabricare şi reparare drezine şi remorci pentru drezine
FAB. C.C.P.M. IMPEX S.R.L
Str Poporului nr 7
Dolj
Firma Fab C.C.P.M. IMPEX S.R.L. specializata in productia de piese de schimb pentru locomotive sau pentru orice vehicule feroviare, s-a infiintat in anul 2002, iar personalul actual al societatii are o vasta experienta in domeniul productiei pieselor si subansamblelor pentru locomotive LE, LDE si LDH.
FEROM  S.R.L.
B-dul Unirii, Nr. 14, Bl. 6A, Corp A, Ap 5
Bucuresti
Domeniile principale de activitate ale societatii reprezinta o nisa aparte si importanta pe piata meterialului rulant de cale ferata din Romania. Excelenti specialisti din domeniul proiectarii, productiei si exploatarii materialului rulant formeaza un colectiv unitar; colectiv care sta la baza tuturor realizarilor noastre.
Pagina 1 din 212