Proiectare

Sort By: Nume companie
RELOC
Address: Bdul. Decebal nr. 109
Dolj
Scurta descriere: RELOC este specializat în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.
A.R.M GRUP FEROVIAR
Address: Aleea Cimitirul Evreiesc nr 2
Iaşi
AGISFOR SRL
Address: Strada Clucerului nr. 51-53, sc. A, parter, ap. 2
Bucuresti
AQUAPROIECT S.A.
Address: Str. Splaiul Independentei, Nr. 294
Bucuresti
Subdomenii:
Scurta descriere: S.C. AQUAPROIECT S.A. reprezinta unul din cele mai mari institute de proiectare din Romania in domeniul gospodaririi apelor si ingineriei mediului. Cu o experienta de peste 59 de ani si aproximativ 170 de specialisti angajati, Aquaproiect are o gama larga de activitati incluzand: proiectarea constructiilor hidrotehnice (baraje si lacuri de acumulare, derivatii si aductiuni inclusiv echipamentele hidromecanice), proiectarea amenajarii cursurilor de apa, proiectarea lucrarilor pentru stavilirea eroziunii marine si stabilizarea falezelor, proiectarea de sisteme de infrastructura
ARCADIA ENGINEERING S.R.L.
Address: Ion Brezoianu Nr. 23-25, Corp B, Etaj 2
Bucuresti
Subdomenii:
BAICONS IMPEX SRL
Address: Str Zambilelor 6
Bucuresti
Subdomenii:
Scurta descriere: BAICONS IMPEX SRL este o societate comercială cu răspundere limitată înfiinţată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcţii civile şi industriale şi căi ferate.
BETA-COPS S.R.L.
Address: Bucuresti, str. prof. Eufrosin Poteca nr. 24
Bucuresti
Subdomenii:
Scurta descriere: De la ridicarea topografica, studiile geo si hidro si studiul de fezabilitate necesare demararii investitiei pana la intocmirea proiectului tehnic si a detaliilor de executie, precum si a documentatiilor necesare obtinerii avizelor si autorizatiilor de construire, S.C. BETA-COPS S.R.L. Bucuresti este partenerul ideal pentru realizarea acestui tip de lucrare.
BETARMEX S.R.L.
Address: Str. Deva, nr. 4
Bucuresti
Scurta descriere: Proiectare, expertizare, consultanţă în domeniul infrastructurii feroviare şi de metrou.
BLIZZARD DESIGN S.R.L.
Address: Blvd. Iuliu Maniu, nr. 7, Etaj 2
Bucuresti
Subdomenii:
Scurta descriere: Blizzard Design este o firmă românească de proiectare şi consultanţă, înfiinţată în anul 2005, specializată în oferirea de soluţii tehnice pentru domeniile: infrastructură de transport; arhitectură, clădiri şi dezvoltare urbană; alimentare cu apă şi canalizare; inginerie portuară şi costieră; mediu şi energie regenerabilă.
BRIDGE CONSULT S.R.L.
Address: Str. Teheran nr. 17, et. 2, ap. 3
Bucuresti
Scurta descriere: Obiectivul nostru strategic este de a deveni una dintre primele cinci companii independente de consultanta din Romania si de a dezvolta competente in cele mai cerute sectoare ale consultantei. Intentionam sa devenim, pe parcursul urmatorilor doi ani, una dintre cele mai de incredere companii de servicii de consultanta pentru afaceri, arhi-recunoscuta atat pentru expertiza tehnica si excelenta serviciilor cat si, in special, pentru abordarea unica si inovativa a dezvoltarii afacerilor.