RELOC

Featured Listing
RELOC
Nume companie: RELOC
Adresa: Bdul. Decebal nr. 109
Oras/Sector: Craiova
Judet: Dolj
Tara: Romania
Cod postal: 200746
Descriere:

Numele locomotivelor ELECTROPUTERE fabricate la Craiova este cunoscut în întreaga lume de mai bine de 50 de ani, fiind un sinonim pentru fiabilitate și calitate. RELOC găzduiește un centru de proiectare și cercetare în domeniul  tracțiunii feroviare, care va continua la Craiova tradiția recunoscută pe plan intern și internațional a locomotivelor ELECTROPUTERE.

RELOC este specializat în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.

RELOC  execută  toată  gama  de  reparații  și  lucrări  de  întreținere  pentru locomotive:

  • electrice;
  • Diesel – electrice;
  • Diesel – hidraulice;
  • macarale EDK;
  • rame electrice sau automotoare.

Beneficiarii serviciilor noastre sunt cele mai mari companii feroviare private sau de stat din România, Polonia, Serbia, Macedonia, Slovacia, Ungaria sau Bulgaria, precum și numeroase alte companii private din țară sau de peste hotare.

Scurta descriere: RELOC este specializat în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.
Telefon fix: +40 251 438754
Fax: +40 251 437854
Email firma: office@relocsa.ro
CUI: RO 2300870
Nr. ord. reg. com.: J16/259/1992