Reparatii material rulant

Filtrati dupa: Nume companie
ELECTROPUTERE VFU PAŞCANI
Str. Gării , Nr. 18
Iaşi
Cu o experiență de peste 140 de ani, ELECTROPUTERE VFU PASCANI are o atitudine inovatoare în domeniul materialului rulant și a devenit lider pe piața românească în domeniul modernizării vagoanelor de călători.
RELOC
Bdul. Decebal nr. 109
Dolj
RELOC este specializat în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.
Reva Simeria
Strada Șoseaua Națională nr.138
Hunedoara
Reva SA Simeria este una dintre cele mai mari companii romanesti din domeniul reparatiilor, întreţinerii si constructiei de material rulant, si cea mai mare din vestul tarii, deţinută de consorţiul Grampet Group.Având o tradiţie de un secol si jumatate (uzina a fost înfiinţată în 1869) în industria feroviară, Reva Simeria este primul reparator din Romania care a obtinut certificarea ECM, emisă de organismul elvețian Sconrail, care este o condiție sine qua non pentru a activa pe piața europeană.
CALEA FERATA INGUSTA SRL
Str. Uzinei Nr. 1
Hunedoara
Reparaţii vagoane cale îngustă marfă şi călători . Fabricaţie, reparaţie şi recondiţionare subansambluri şi piese de schimb pentru material rulant

CARMENSIMI GRUP S.R.L.
Str. Industriei
Prahova
S.C. CARMENSIMI GRUP S.R.L., societate agreata de Autoritatea Feroviara Romana – AFER, este o societate prestatoare de servicii, având ca obiect principal de activitate efectuarea de reparatii la vagoane de marfa, intretinere si reparatii linii de cale ferata si proiectare/consultanta feroviara.
CFR SCRL BRASOV
Fundătura Hărmanului
Braşov
În cadrul societăţii se efectuează lucrări de revizii, reparaţii şi modernizări ale vehiculelor feroviare de tracţiune, locomotive, automotoare, rame electrice şi subansamblele acestora, se reprofilează bandaje şi roţi monobloc prin strunjire, se efectuează determinări de laborator.
CHIMCOMPLEX S.A. BORZEŞTI
Str.: Industriilor nr. 3
Bacău
Parte a Grupului SCR, cel mai puternic grup industrial din România, CHIMCOMPLEX S.A. BORZEŞTI este unul din cei mai importanţi fabricanţi de produse chimice din România.
COMPANIA INDUSTRIALĂ GRIVIŢA  S.A.
Str Rudeni nr 79, Localitatea Rudeni
Ilfov
Fabricare şi reparare drezine şi remorci pentru drezine
PESA
11 Zygmunta Augusta str.
PESA Bydgoszcz SA este cea mai mare companie poloneză de producție și modernizare a vehiculelor feroviare, care răspunde provocărilor actuale ale pieței și urmărește dezvoltarea.
SERVICE FAUR SRL
B-dul Basarabia nr. 256, Acces prin B-dul 1 Decembrie 1918
Bucuresti
SC SERVICE FAUR SRL, este o societate cu capital privat, constituită în anul 1997 de inginerul Vasile Nicodim prin preluarea activităţilor de Asistenţă Tehnică şi Service a S.C. Faur S.A.
SC SERVICE FAUR SRL oferă o gamă largă de produse şi servicii cu diferite aplicaţii industriale, instalaţii de foraj, feroviare, auto, agricole, navale.
Pagina 1 din 212